Aangepaste fietsen

Ben je op zoek naar een aangepaste fiets? Dan beginnen wij graag eerst met een persoonlijk gesprek. Wij willen graag eerst inzichtelijk hebben wat je écht zoekt. Vaak kom je dan uit op een hele andere fietsoplossing dan je zelf in eerste instantie voor ogen had. 

Wij zijn een officiële Van Raam dealer. Bij ons kan je o.a. terecht voor:

DRIEWIELER FIETSEN

Fiets je niet goed op een tweewieler, door bijvoorbeeld een verminderd evenwicht of krachtgebrek? Wil je wel graag zelfstandig blijven fietsen? Dan zijn driewieler fietsen in deze situatie een uitkomst. Ze zijn er in diverse soorten, zodat er altijd wel eentje bij jou past. Wij letten vooral op een gemakkelijke opstap en stabiliteit.

DUOFIETSEN

Wanneer je nog prima kunt (mee)fietsen maar je evenwicht of kracht je in de steek laat, is een Duofiets een ideale oplossing. Op deze fiets zit je naast elkaar. Wel zo gezellig. Daarnaast hoef je niet op te stappen, maar neem je simpelweg plaats op de lage, draaibare stoel.

TANDEMS

Samenwerken als een hecht team en lekker bewegen in de buitenlucht. Op een tandem trotseer je getweeën vele kilometers en geniet je samen van het fietsen. Ook als je niet dezelfde conditie of zicht hebt of geen gelijke krachtsinspanning kunt leveren. Op een tandem is 1 + 1 beslist 3. Er zijn tandems voor twee volwassenen of voor een kind en een begeleider. Deze kunnen worden geleverd als tweewieler of driewieler variant. Elektrische ondersteuning is tegen meerprijs mogelijk.

Het kopen van een aangepaste fiets is niet zomaar iets, dat beseffen wij maar al te goed. Je wilt een goede fiets, tegen een goede prijs, en zeker weten dat ‘ie prettig zit en fijn rijdt. Kom daarom eens langs om alle mogelijkheden te bespreken. Bel voor een afspraak:  085 10 46 146, dan nemen we alle tijd voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.