Fietslease

Wil jij voor een paar tientjes per maand jouw droomfiets leasen? Of wil je een lease-fiets via je werkgever aanschaffen? Wij helpen je graag bij het uitzoeken van een lease-fiets die perfect voor jou is.

FIETSLEASE PRIVÉ

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets, maar zie je op tegen de (hoge) aanschafkosten? Of wil je gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan is fietslease iets voor jou. Met fietslease regel je snel, eenvoudig én betaalbaar een fiets naar keuze. Een traditionele of elektrische fiets, een fatbike of bakfiets. Het kan allemaal.

Aan fietslease zitten veel voordelen. Om je lease-fiets in topconditie te houden, wordt deze regelmatig voor je nagekeken. Val je met de fiets of wordt de fiets vernield, dan ben je daar uitgebreid voor verzekerd via de leaseovereenkomst. Ook pechhulp en een diefstalverzekering is bij de leaseovereenkomst inbegrepen. Bevalt de fiets aan het eind van de looptermijn. Dan heb je het recht om de fiets te kopen.

FIETSLEASE VIA JE WERKGEVER

Meer sporten wil iedereen. Waarom niet het nuttige met het aangename verenigen en op jouw droomfiets naar je werk?

Een fiets leasen via je werkgever is aantrekkelijk en zo’n 40% voordeliger in vergelijking met een privé aanschaf. Bovendien geniet je bij leasing van extra diensten zoals een uitgebreide verzekering, pech-bijstand en een onderhoudsbudget zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Er zijn verschillende fiscale voordelen verbonden aan de bedrijfsfiets. Je dient als werknemer de fiets te gebruiken voor het woon-werkverkeer maar  het goede nieuws is dat je je leasefiets ook onbeperkt privé mag gebruiken. Dus ook om de kinderen weg te brengen of voor een fietstochtje in het weekend.

Kom gerust eens langs voor meer informatie over fietslease en vind de fiets die bij jou past!

Voor het afsluiten van de fietslease werken wij met Friesland Lease en Lease-a-Bike. Klik op onderstaande buttons om je lease te berekenen.