Onze werkplaats

De werkplaats in onze winkel is volledig toegerust op reparaties en onderhoud van alle verschillende fietsen. Wij beschikken ook over de kennis voor reparatie en onderhoud van bijna alle merken elektrische fietsen en speed-bikes. Wij hebben de juiste programmatuur in huis om je fietscomputer uit te lezen en kunnen op die manier de oorzaak van diverse problemen achterhalen. Ook hebben wij de juiste apparatuur in huis om de accu van je fiets te testen.

Bikes & Repairs biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van reparatie en onderhoud. Bij kleine reparaties zoals een lekke band of een kapotte rem kunnen wij vaak snel verhelpen. Terwijl je nog even een boodschapje doet, maken wij je fiets weer in orde. Grote reparaties, onderhoudsbeurten of bijvoorbeeld het elektrisch maken van je fiets vereisen wat meer tijd. Hiervoor maken wij graag een afspraak. Ook als de fiets niet bij ons gekocht is ben je van harte welkom!

Geen verrassingen achteraf
Voorafgaande aan de reparatie of onderhoud spreken wij een prijs met je af. Komen wij tijdens de reparatie of onderhoud iets tegen, nemen wij altijd eerst contact met je op voor we het repareren. Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Leenfiets
Kan je niet zonder je fiets? Geen probleem, wij hebben altijd een leenfiets voor je.

Afspraak maken
Wil je een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan je fiets? Vul dan het formulier hiernaast in of bel: 085 – 10 46 142. Ben je niet in de gelegenheid je fiets langs te brengen voor reparatie of onderhoud? Je kan dan gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice. Wel even aangeven bij het maken van de afspraak dat je hier graag gebruik van wilt maken.

Afspraak maken

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Graag een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt?

Neem dan vandaag nog contact met ons op: 085 – 10 46 142 of vul het formulier hierboven in.

© Copyright 2022 Bikes & Repairs